Skip to main content
Az ausztrál színészt és producert Hugh Jackman-t, legtöbben arról ismerik fel, hogy ő játssza Wolverine-t az ‘X-Men’ film franchise-ban. Lehetséges, hogy kevesen tudnak róla, hogy nem csak nagyszerű színész és producer, hanem kiváló üzletember is. Az évek során számos különböző vállalkozásba fektetett be, amelyeknek nagy szerepe van a mai lenyűgöző nettó vagyonának értékében.

Köztudottan hatalmas ingatlanportfólióval rendelkezik a világ minden táján. Például New York City-ben van egy több mint 20 millió dollár értékű ingatlanja, Ausztráliában pedig egy 5,9 millió dollár értékű luxus penthouse-a. Hugh a World Vision Australia nagyköveteként is szolgál. Ezen kívül ismert, hogy befektet néhány márkanévbe is, mint például a Balance nevű víz. Ez egy íztelen ital amelyet, Ausztrál vadvirágokkal felitatott frissítő forrásvízből készítenek.

Hugh Jackman

Hugh Jackman egy kávé vállalatot is létrehozott és kávézókat nyitott New York City-ben. A nyereség azonban nem Jackman zsebébe kerül, hanem egy olyan alapra, amelyet a világ hátrányos helyzetű közösségeinek segítésére kezdett.

2015-ben Jackman magánbefektetővé vált a ruházati és bőráru-gyártó társaságban az RM Williamsbe-n, a neves ausztrál márkanévben. Az X-Men csillag az ikonikus ausztrál cég 5%-át birtokolja, és 2019-es év márciusában lett a márka nagykövete. A cég ikonikus csizmája népszerű elem helyi és külföldi piacon egyaránt. Szintén 2015-ben a Qantas (ausztrál légitársaság) nagykövete lett.

Ma Hugh Jackman az egyik leggazdagabb hollywoodi színész, akinek nettó értéke 150 millió dollár. Várhatóan ez a vagyon tovább fog növekedni.

Képek és információk forrása:
https://livebiography.com
https://www.oversixty.com.au
https://luxatic.com
https://www.afr.com
https://www.msn.com