Skip to main content
Ed Sheeran egy olyan érában lett a világ egyik legsikeresebb előadóművésze, amikor már mindenki azt hitte, hogy a gitárpengető, énekes-dalszerzők kora végleg leáldozott. A világsztár jelenleg 22 ingatlannal rendelkezik az Egyesült Királyságban, valamint most úgy tűnik, hogy újabb kemény fába vágja a fejszéjét, ugyanis egy menő zenés bárt és éttermet tervez nyitni Londonban.

Ed Sheeran

Sheeran és menedzsere, Stuart Camo azt reméli, hogy áprilisban már meg is nyithatja a szórakozóhelyet Londonban, a spanyol ételeket kínáló Galicia étterem helyén, amelyet a duó már meg is vásárolt. A Nyugat-Londonban, Sheeran otthonához közel található vendéglő átalakításán már egy éve dolgoznak, hogy az élő fellépéseknek is legyen tere.

A név viszont még mindig kérdéses, mert a helyiek szerették a Galiciát, de Sheeran örülne egy olyan elnevezésnek, amely hozzá kapcsolódik. Például egyik népszerű dala után szívesen hívná a bárt Castle on the Hill-nek. Sheeran mindemellett egy olyan bárt szeretne létrehozni, ami a törzshelyéül szolgálhat anélkül, hogy a rajongókat és a szelfi-őrülteket kellene kerülgetnie, ezért nem is kell neki a nagy hírverés.

„Gyakran kérdezem magamtól: gond, hogy szinte minden egyes nap a pohár után nyúlok?

De aztán körülnézek, és azt látom, hogy a barátaim ugyanezt csinálják, sőt, rosszabbak nálam. Az amerikaiaktól sokat hallom, hogy ez egy probléma, és hogy rehabra kellene mennem, de én nem úgy ébredek, hogy rögtön le kell gurítanom valamit. Teljesen jól elvagyok alkohol nélkül, de így 25 évesen szeretek eljárni és szórakozni – ez normális, nem?”

Források:

https://nytize.com
http://magyarkonyhaonline.hu
https://www.travelo.hu
http://www.foodyny.hu