Skip to main content
Selena Gomez egy amerikai színész- és énekesnő. Az egykori Disney sztár a Wizards of Waverly Place-nak köszönheti sikereit, hiszen a 2007-es indulást követően vált mindenki számára ismertté. Énekesnőként is a sorozatban debütált, ő énekelte fel a betétdalt is. Később önálló zenei karrierbe is kezdett, majd a felnőtté válás útján több nagyszabású filmbe is beszállt. Legnagyobb filmjei a Monte Carlo, a Spring Breakers és Behaving Badly. Ezenkívül a világsztár olyan népszerű  sportmárkáknak a reklámarca is egyben mint például a Puma és az Adidas. 

Selena Gomez

Manapság számos híresség határozza el, hogy alapít egy saját divatmárkát. Selena Gomez sem kivétel közülük ugyanis 2009-ben jelentette be, hogy megalapítja saját divatmárkáját, amely a Dream Out Loud, azaz Merj nagyot álmodni nevet viseli. Selena azt szerette volna hirdetni általa, hogy sose adjuk fel, higgyünk magunkban, képességeinkben és harcoljunk az álmainkért.

A ruhakollekció első darabjait 2010 őszétől lehetett megvenni. A ruhák Selena sajátos stílusát tükrözik, a márka logója egy madár lett, inspirációképpen pedig minden ruhadarab címkéjén Sel öltözködési tanácsait lehet olvasni. A ruhák többsége virágos és bohém. Főleg szoknyákból, ékszerekből, felsőkből, nadrágokból, sapkákból és kalapokból áll és valamennyi újrafelhasznált vagy környezetbarát anyagokból készült.

A Dream Out Loud promóciója

„A divatirányzatommal, szeretnék választási lehetőséget adni a vásárlóknak abban, hogy miként tudják összeállítani a saját megjelenésüket. A ruhák engem tükröznek, hogy milyen is vagyok valójában. Olyan darabokat szerettem volna tervezni, amiket könnyű fel- és levenni, környezetbarátok és természetes anyagokból készülnek.”

Források:
https://starity.hu
http://www.ma.hu/noitema.hu
https://celebritytoob.com
www.elle.com
www.noihirek.hu