Skip to main content
Ashley Graham egy 32 éves amerikai plus size topmodell, a híres Sports Illustrated lányok egyike, valamint a világ egyik legkeresettebb manökenje, aki 2017-ben kiadta az első könyvét „A New Model” címmel, mindemellett saját fürdőruha-, sportruha-, alkalmi ruha és fehérnemű-kollekcióval is büszkélkedhet. Jelenleg a Revlon és a Pantene szépségnagykövete, továbbá a Marina Rinaldi, a Swimsuits for All, a Dolce & Gabbana és az Addition Elle márkák arca is.

Plus-size modellként eddig is azt hangoztatta Ashley Graham, hogy bármilyen testalkattal is rendelkezzünk, szeressük és fogadjuk el magunkat. Ugyanakkor azzal is tisztában van: bizony a soványabb hölgyeknek jóval könnyebb ruhát találniuk – és ez a menyasszonyi ruhák piacán sincs másképp.

Ashley Graham

Alighanem ezért döntött úgy, hogy a Pronovias divatcéggel közösen piacra dob egy teljes esküvői kollekciót, méghozzá minden méretben, hogy a legkisebbek és a legtestesebbek is találhassanak nekik tetsző darabokat.

„Mikor saját esküvői ruhát kellett vennem tíz éve, bizony nem volt könnyű dolgom. Sem a stílusomban, sem a méretemben nem igazán találtam, így különcnek éreztem magam. Épp ideje, hogy ez az üzletág is nyitottabbá váljon: a női alakok sokfélesége elég jó indok ehhez”.

Források:

https://starity.hu
http://www.borsonline.hu
https://ragazze.hu
www.forbes.com
www.vogue.com.au