Skip to main content
Kate Hudson a napokban lépett be a fenntartható divat nagykövetei közé, az új vegán divatirányzatával, a Happy x Nature-vel. A színésznő  a divatban próbálja környezettudatosságra rávenni az embereket. Saját webshopot indított, mely kizárólag ilyen termékek értékesítésére fog szolgálni.

A Happy x Nature oldalon olyan ruhákat lehet vásárolni, amelyeket újrahasznosított termékekből, és környezetbarát anyagokból terveztek. Van például olyan skinny farmer, amelyhez két műanyagpalackot is felhasználtak. A ruhacímkék is környezetbarát anyagokból vannak, és a szállításukhoz biológiailag lebomló zacskókat használnak. Kate Hudson célja, hogy a vevőit és a környezetet is boldoggá tegye.

Kate Hudson

A Happy Nature ezenkívül nem szállít műanyag csomagolásban, az áruk csomagolása egytől egyig biológiailag lebomló. A termékek 12-18 hónap alatt lebomlanak, a címkékkel együtt. Hudson elmondta: annak ellenére, hogy környezetbarát technológiával készülnek a ruhák, az áruk megfizethető. 48-148 dollár között kaphatók a ruhák, ami átszámítva 13 ezer és 42 ezer forint közötti összegnek felel meg.

„A történetünk egy valódi szerelmi történet. A természet és a természetes dolgok szeretetéről szól. Imádjuk, hogy a természet szépsége milyen könnyed és erőlködésmentes. Ez nyújtja nekünk az inspirációt a divatunkhoz, és a környezet iránti elkötelezettségünkhöz”.

Források:
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu
https://www.life.hu
https://marieclaire.hu
https://www.happyxnature.com/
www.closerweekly.com
www.noihirek.hu/