Skip to main content
Will.I.Am, eredeti néven William James Adams Junior a Black Eyed Peas együttes frontembere, és rengeteg híresség producere is.

Will.I.Am számos sikeres befektetéssel büszkélkedhet, beleértve saját divatmárkáját is. A Black Eyed Peas együttes frontembere számára nem idegen a divat és a technológia világa, hiszen a zenész az Intel kreatív innovációkért felelős vezetője is egyben. Talán nem is véletlen, hogy már saját okosórával is rendelkezik, a Plus névre keresztelt termék is a saját nevét viseli.

William James Adams Junior

A Black Eyed Peas frontemberének technológiai cége, az i.am+ saját fejlesztésű okos-karkötőt dobott piacra. A Puls nevű karkötő egyediségét az adja, hogy a jelenleg kapható okosórákkal ellentétben önmagában, okostelefon nélkül is működőképes. Will.I.Am szerint az eszköz semmiképp sem okosóra – noha megmutatja a pontos időt, vastagabb egy karóránál, ezért lehet csak karperecnek nevezni.

Will.I.Am nevéhez fűződik az ill.i.Optics márkanév is, ahol az Uniszex szemüvegeiben a futurisztikus és a vintage stílus keveredik. Ő maga így nyilatkozott a debütáláskor: „ha megnézzük a mai szemüvegeket, hiányzik belőlük valami, ami a vintage darabokban megvan. Ha viszont a vintage szemüvegeket vesszük elő – amit én gyűjtőként mindig örömmel teszek –, azt kívánjuk, bárcsak egy kicsit maibbak lennének. Ezért én a retrót házasítottam össze a futurisztikus stílussal, a régmúlt érzékenységét a ma esztétikájával.

Források:

https://www.origo.hu
http://www.technokrata.hu
https://visionexpress.hu
www.cnn.com
www.wikipedia.com
www.wallsdesk.com