Skip to main content
Marshall Bruce Mathers III, azaz Eminem amerikai rapper, zeneproducer és dalszerző karrierjét egészen fiatalkorában kezdte. Egyike a világ minden idők legsikeresebb előadóinak, sokan a Hip Hop királyának is tartják.

A híres rapperől azonban kevesen tudják, hogy igen példás befektetéseket köt a karrierje mellett. Legújabb beruházása nem más, mint a StockX.

„Eminem partnersége különösen jelentős abban az értelemben, hogy ő egy igazi Sneakerhead, (A sneakerekért rajongók leggyakoribb “beceneve”),  aki valóban megérti a piacot és izgatottan segít a közösség növekedésében.”-nyilatkozta a StockX.

A StockX annyiban különbözik a Vaterától, Ebaytől vagy egyéb apróhirdetés oldalaktól, hogy a tőzsde működési elvén nyugszik. A tranzakcióra csak akkor kerül sor, ha a kínálat és a kereslet találkozik. A rendszer előnye, hogy a vásárlók azonnal tudják, mennyit kell költeniük, ha egy bizonyos cipőt meg akarnak venni, az eladók pedig gyorsan fel tudják mérni a keresletet.

Mindemellett a StockX üzemeltet eredetiség ellenőrző osztályt is, akik meg tudják állapítani, hogy hamisítvány-e egy-egy cipő. Egy ilyen szolgáltatás sokat segíthet a kereskedelem biztonságossá tételében.

Forrás:

https://nuus.hu
https://stockx.com
www.software-nation.com
www.eminem.pro
www.metrotimes.com