Skip to main content
Tyra Banks egy sikeres televíziós műsorvezető, színésznő és szupermodell is egyben. Karrierjét viszonylag későn, 20 évesen kezdte el, ám ez nem akadályozta meg abban, hogy a modellszakma egyik legnagyobbikává küzdje ki magát. Rengeteg fotózáson, kifutón, reklámban, újságban vállalt már fotózást, ám az emberek többsége a Topmodell leszek című valóságshow-jából ismerik, ami 2003-ban debütált. Ennek ellenére rajongóinak a többsége nincsen tisztában azzal, hogy Banks egy szuper sikeres befektető is egyaránt. Keményen dolgozik azzal a céllal, hogy több ismeretet és elismerést tudjon elérni, ami még inkább segíthet neki, hogy vállalkozóként kitűnjön.

Tyra Banks

A New York-i székhelyű Locket egy kiemelkedő cég, mely beruházást kapott a szupermodell saját cégétől, a Tyra Banks Company-tól. A vállalat által fejlesztett alkalmazás igen elterjedt a mai fiatalok körében. Lényege, hogy izgalmas történetekkel, cikkekkel dobja fel a telefon záróképernyőjét.

Ez természetesen nem Banks első induló beruházása, ugyanis a TheHunt.com személyes vásárlói webhelyébe is befektetett. A The Hunt egy olyan platform, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy olyan ruhákat találjanak meg, amelyekre a közösségi média oldalain bukkantak rá. A vevők rámutatnak olyan fotókra, amiket az Instagramon, Pinteresten, Tumblron, Facebookon vagy egyéb platformon fedeztek fel.

„A The Hunt-ban azt szeretem, hogy a nők segíteni tudnak más nőknek megtalálni a tökéletes ruhát. Nagyon izgatott vagyok, hogy részt vehetek a kollektív kiskereskedelem és a stílus kialakításának ezen új megközelítésében. Azért hoztam létre a Fierce Capital LLC-t, mert a nők tulajdonában lévő, irányított és célzott vállalkozások támogatása rendkívül fontos számomra.” – nyilatkozta a szupermodell.

Források:
http://financenancy.com
https://www.inquisitr.com
https://hvg.hu/tudomany
www.vibe.com
www.time.com
www.startupranking.com