Skip to main content

Dwayne Johnson kiegészítette karrier címeinek listáját. Az eddig „csak” birkózó, színész, producer, cipő- és ruházati formatervező címmel rendelkező celeb, nemrégiben tett szert részesedésre a Voss Water tulajdonosai közt, és ezzel a márka első támogatója lett, mint híresség.

A Voss egy norvégi ivóvíz márka, mely elsősorban az egyedi hengeres palack kialakításáról ismert. A Szikla látszólag évek óta a márka fogyasztója, de most emellett még stratégiai tanácsadója lesz a vállalatnak. Igen jó alkalom ez a cégnek, mivel a márka új nemzetközi területekre szeretne kiterjedni, többek között Kínára, valamint új termékkategóriákat is szeretnének bevezetni. A partneri kapcsolatnak az előnye a két fél számára egyenlőre még nem nyilvános.

Dwayne „The rock” Johnson

„Nagyon örülök, hogy a Voss iránti valódi szenvedélyem formális üzleti beruházássá fejlődött, és együtt dolgozhatok a kivételes vezetői csoportjukkal az új termékek létrehozásában ”- mondta Johnson nyilatkozatában. – „Nagyszerű dolgokat fogunk építeni együtt”

A palackozott víz piacát elárasztják az olyan hírességek, mint Gwyneth Paltrow , Will és Jaden Smith vagy Jason Momoa. Nem csoda hisz a szakértők több mint 350 milliárd dolláros értéket várnak a palackozott vizek piacától 2021-re, amiben a Voss igen nagy részesedést birtokolhat.

Talán ez lesz a Szikla legújabb sikersztorija, vagy lehet, hogy ez is csak egy süllyedő hajó a vízben?

Képek és információk forrása:
www.fastcompany.com
www.instagram.com/therock