Skip to main content

Az egészséges életmódban igen sok híresség látta már meg a potenciált. Nem csoda, hiszen a mai társadalomban szinte elengedhetetlenek az olyan ételek és italok, melyek hozzájárulnak, hogy minden nap a legjobb formánkat tudjuk hozni. Ilyen termék a Liquid I.V. által gyártott hidratáló ital, melyben nem egy celeb látta meg a lehetőséget.

„Komolyan, minden nap meg tudok belőle inni egyet.” –  nyilatkozott Steve Aoki a világhírű DJ.

A vállalat saját bevételei felül hihetetlen nagy pénzforrást kap a hírességektől, hogy termékeiket minél több országban tudják forgalmazni. Az eddigi bejelentések alapján összesen 5 millió dolláros befektetésben részt vett nem egy ismeret híresség, mint Demi Lovato, Kevin Hart, Kendall Jenner, Hailey, Justin Bieber, James Corden, Gary Vaynerchuk, Serena Ventures, Usher, DJ Khaled, Steve Aoki, Patrick Schwarzenegger, Maria Shriver, Yes Theory, Freddy Wexler, Jake Kassan,Ross Walker és Moiz Ali. 

 

Liquid I.V.hidratálószer

A vállalat elmondása szerint már bőven túllépték a 100 milliós bevételt az alapításuktól számított 5 év alatt. Brandin Cohen a vállalat vezérigazgatója a Whole Foods által kezdte forgalmazni termékeit Kaliforniában és jelenleg is főleg az amerikai területeken híres a termék. 

Egyes celebek, mint Steve Aoki nem csak befektetésként, de az életének egy fontos részeként tekint a vállalatra, mivel az általuk gyártott termék segíti őt végig a világturnéin. Cohen szeretné elérni, hogy a celebek ne csak egy újabb befektetésként tekintsenek termékére, hanem úgy mint egy lehetőség egy új egészséges életmód kialakításában.

Képek és információk forrása:
www.forbes.com
www.liquid-iv.com