Skip to main content
Manapság rohamosan nő azon hírességek mennyisége, akik jelentős összegeket fektetnek be kisebb-nagyobb cégekbe, vagy akár saját márkát alapítanak. Sok szakértő figyeli ezen hírességek tevékenységeit, így várható volt egy olyan cég megjelenése, mely összeköti a sztárokat leendő legújabb partnereikkel. Ez a Sandbox Studios.

Ahogy a márka és a tehetségek közötti együttműködések folyamatosan népszerűbbé vállnak, Jackie Fast vállalkozó bejelentette a Sandbox Studios elindítását, amely hírességekkel, sportsztárokkal, színészekkel, zenészekkel és influencerekkel köthető partneri kapcsolatot biztosíthat befektetők számára.

A Sandbox Studios, amelynek központja a kaliforniai West Hollywoodban található, tehetségekkel és márkákkal dolgozik együtt, hogy hatásos fogyasztói termékeket dobjon piacra wellness, életmód, technológia, étel és ital, valamint média területen, ahol a szóban forgó tehetség az üzlet jelentős részét birtokolja. A szolgáltatások között szerepel a tehetségstratégia, a tehetségkutatás, a vállalati szponzorálás, a márka partnerségek és a kreativitás.

Jackie Fast a Sandbox Studios alapítója

Jackie Fast a Sandbox Studios alapítója

A közösségi média forradalmasította a hagyományos marketinget, lehetővé téve a márkák számára, hogy közvetlenül beszéljenek ügyfeleikkel. Ezt használja ki a Sandbox. Számos iparági szakértő és népszerű személyiség eksztázisban van a Sandbox Studios elindításával kapcsolatban, köztük Jaclyn Johnson erőmű vállalkozó, aki tanácsadóként csatlakozott a céghez.

Képek és információk forrása:
www.prnewswire.com
www.pexels.com