Skip to main content
Jennifer Joanna Aniston egy amerikai származású színésznő, rendező és producer. 1990-ben futott be a Molloy című amerikai drámasorozatban, később pedig a Jóbarátokban, ahol Rachel Greene-t alakította, amiért Emmy-t, Golden Globe-ot és Screen Actors Guild díjat is bezsebelt. Ezenkívül még olyan filmekben is szerepelt, mint a Derült égből Polly, Szakíts, ha bírsz, Förtelmes főnökök és a Családi üzelmek.

A különleges mosolyú színésznő társtulajdonosa és szépségkövete lett a Living Proof hajápoló márkának, melyet 2004-ben Robert Langer, a Massachusetts Institute of Technology professzora alapított. A legtöbb kolléganőjével ellentétben, Aniston szándékai komolyak: nemcsak nevét és arcát adja a brendnek, hanem jelentős pénzügyi befektetőként részt vesz olyan üzleti és kreatív döntések meghozatalában is, mint például a termékfejlesztés vagy a külső dizájn tervezése.

Jennifer Joanna Aniston

Jennifer Joanna Aniston

„Ami megragadott a Living Proof márkában, az a hajápolás egyedi megközelítése. „Az évek során a hajam átesett már mindenen: festés, hajszárítás, hajsütés, hajvasalás, göndörítés…Amikor elkezdtem ezeket a termékeket használni, úgy éreztem, végre megtaláltam a megoldást, ami mindennap működik.” – mondta a színésznő.

A Jóbarátok sztárja mindemellett a parfümkészítésbe is belevágott egy időben. A világhírű színésznő ugyanis még 2010-ben megalapította az első saját illatát a Jennifer Aniston by Jennifer Aniston parfümöt. Majd ezt követően 2014-ben megjelent a második saját illata is J by Jennifer Aniston néven.

Források:

  • www.starity.hu
  • www.elle.hu/szepseg
  • www.wellandfit.hu
  • www.hu.wikipedia.org
  • www.nbcnews.com
  • www.origo.hu