Skip to main content
Reese Witherspoon amerikai színésznő és producer. Első szerepét 1991-ben kapta a Holdember című filmben. Első komolyabb sikere a Kegyetlen játékok című filmben volt, melyet olyan sikerfilmek követtek, mint a Doktor szöszi, a Mindenütt nő, a Nyughatatlan vagy a Csábítunk és védünk.

Az örök “okos szöszi” szimbólum, Reese Witherspoon üzletasszonyi babérokra tört, ugyanis Draper James néven életmódmárkát alapított! A jelek szerint nem csak színésznőként remekel, hanem az üzleti életben is nagy jövő áll előtte, hiszen alig órákkal a webshop megnyitása után a legtöbb terméket elkapkodták a lelkes online vásárlók.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

A színésznő célja egy olyan életmódmárka kialakítása volt, ami széleskörben kínál déli tervezők által készített lakásdekorációt, kiegészítőket és női ruhákat, ezekkel teremtve meg minden otthonban a dél hangulatát. A déli stílus romantikája nyerő választás volt, az Oscar-díjas színésznő pedig lelkesen promotálja termékeit lányával együtt a webshopjában, amelyből a plus-size méretű hölgyeket sem szorította ki.

„A nagymamám igazi déli asszony volt, ő tanította meg nekem, hogy milyen fontos otthon is szépen kiöltözni és stílusosan fogadni a családot. Ő maga imádta a színes virágokat és mindig gyönyörű dolgokkal vette magát körül, ezt a hangulatot szeretném én is megteremteni a termékeimmel”.

Források:
starity.hu
ritmus.hu
nlc.hu
instyle.hu
hellomagazine.com
foxnews.com
goodfon.com