Skip to main content
Jennifer Aniston neve nem idegen Hollywood világában, viszont kevesen tudják a sztárról, hogy a befektetők körében is aktívan mozog. A színész és producer nemrég megosztotta, hogy nem is öszeget fektetett be az Invisible Universe animációs sorozatba, melyben már több sztár is meglátta a lehetőséget- 

A Jóbarátok sztárja részt vett az A sorozatú finanszírozási körben, ahol csaknem 12 millió dollárt fektetett a márkába. A befektetők közt megjelent a teniszsztár, Serena Williams, a színész Will Smith és sok más híresség.

Invisible Universe animáció

Invisible Universe karakterek

A vállalat a befektetési körből összeszedett pénzeszközöket arra használja fel, hogy tovább terjeszkedjen a közösségi médiában és a web3-ban, illetve új platformokra is szeretne belépni. Az Invisible Universe művészekkel és hírességekkel együttműködve eredeti animációs karakter franchise-okat fejleszt és vezet be a közösségi médiában.

A Celebrity Net Worth számításai szerint Aniston évente – a színészkedés mellett – legalább 20 millió dolláros bevételt könyvelhet el befektetéseiből. A sztár olyan márkákat támogat, mint az Emirates légitársaság, a L’Oreal kozmetika vagy az Aveeno bőrápoló cég. 

Képek és információk forrása:
www.thenationalnews.com
www.abcnews.go.com