Skip to main content
Ha a Kardashian családot nézzük, a legtöbben rögtön Kim Kardashian sikereit hozzák fel témaként. Ugyanakkor a legfiatalabb családtag, Kylie Jenner pályafutása is példamutató, tekintve, hogy ő vezeti a legfiatalabb női milliárdosok listáját, akik maguk érték el sikereiket. 

Kylie Jenner vagyonát a Forbes magazin új vagyonindexe nettó 600 millió dollárra (25 milliárd forint) becsüli, szemben a 2021-es 620 millió dollárral.

Csak úgy, mint a legtöbb befektetőnek, a 24 éves Jennernek is csökkent vagyona az elmúlt évben az orosz-ukrán válság, a Covid-19 világjárvány és a volatilis részvénypiacok miatt. A kriptopiac alakulása sem segített egyetlen befektetőnek sem, akik pénzüket online valutában tartották. 

Kylie Jenner

Kylie Jenner (forrás: drivemebaby.hu)

Kylie igen szép összegre tett szert a Kylie Cosmetics nevű sminküzletéből. Ennek ellenére 2020-ban 600 millió dollárért eladta a cég 51 százalékát a Coty multinacionális szépségipari konszernnek. Akkoriban az üzlet értéke 1,2 milliárd dollár volt, melyből a hölgy 340 millió dollárt keresett az eladás után.

Emellett a sztárt az Instagramon 351 millióan követik és a hírek szerint egyetlen termék megjelenítése a sztár instáján csaknem 1,5 millió dollárba kerül. 

Képek és információk forrása:
www.thenationalnews.com
www.glamour.hu
www.flickr.com
www.cosmopolitanme.com