A mai sztárbefektetők sok olyan trendben meglátták a lehetőséget, melyek támogatják az egészséget életmódot. Az amerikai színésznő és producer, Nicole Kidman is több befektetésen van túl ebben a szektorban, és immáron elmondhatjuk, hogy a wellness termékekben is meglátta a potenciált. 

A Vegamour egy 2018-ban alapított szépségápolási márka, mely főként hajápolási termékeket forgalmaz. Ahogy a nevében látszik, ez a cég kifejezetten olyan kenceficéket tervez és értékesít, melyek illeszkednek a vegán életmódba. A Vegamour elmondása szerint a vásárlók csaknem 88%-a érzi úgy, hogy a vegán termékek jobbak, mint hagyományos társaik. 

Nicole Kidman

Nicole Kidman

A márka saját maga jelentette be, hogy Kidman csatlakozott a befektetők körébe, egyenlőre még ismeretlen összeggel. A sztár úgy nyilatkozott, hogy: “Mikor megláttam milyen alapanyagokat használnak termékeikben, azonnal tudtam, hogy részese kell legyek ennek a missziónak”. 

Megalapulása óta a Vegamour csaknem 3000%-kal növelte bevételét, és a jövőben arra fognak törekedni, hogy minél több ember tapasztalhassa meg a minőségi, wellness hajápolás egzotikus és egyben vegán világát. 

Képek és információk forrása:
www.vegamour.com
www.forbes.com
www.desimartini.com
www.pexels.com