Skip to main content
Az NFT-k világa meghódította a celebeket. Ma már rengeteg sztár fektet a kriptovalutákba és ezzel együtt az online termékekbe. A celeb NFT kollekciók 2022-ben ismét rengeteg kreatív művészi alkotással bővülnek.

Íme három kiemelkedő NFT trend 2022-re:

Elsőként érdemes megjegyezni a Lucky Block NFT kollekcióját, amelyet olyan sztárok támogatnak, mint Jamie Jewitt és Tyson Fury. A páros (Platinum Rollers club) által támogatott 10000 darabos kollekció darabja 1500 dolláros nyitó áron szerezhető be. A projekt alapja az LBLOCK kriptovaluta, amely 2022 első negyedévében már így is 65-szörös növekedést produkált.

A második a listán Yuga Labs legújabb alkotása. A csapat korábbi sikeres projektjei a híres Bored Ape Yacht Club és a Mutant Ape Yacht Club NFT kollekciók, amelyekbe olyan hírességek is invesztáltak, mint Justin Bieber, Elon Musk, Madonna, Mashmello vagy Timbaland. A következő nagy durranás az Otherside metaverzum projekt nevet viseli. Az ApeCoin token a bejelentés után elérte a 17 dolláros piaci árat.

Ape NFT

Ape NFT

A harmadik helyen egy NFT projekt és egy kriptovaluta is helyet kapott, ez pedig nem más, mint a STEPN (GMT) és a hozzá kapcsolódó sneaker NFT. A kriptovaluta – annak ellenére, hogy csak 2022 márciusának elején került a piacra – százszoros növekedést produkált. A hozzátartozó NFT kollekció darabjainak ára már 14 SOL, azaz megközelítőleg 14 ezer dollár. A pénznembe főleg híres kriptocsapatok fektettek be eddig, mint például a Binance Labs vagy a VC firms.

A szakértők szerint ezen három kriptovaluta/NFT értéke 2022-ben kiemelkedő lehet, így igen jó befektetésnek számít, kevés kockázattal.

Képek és információk forrása:

business2community.com
kriptoakademia.com