A technológiai befektetések mellett a sztárok körében igen elterjedt az egészséges életmódba történő invesztálás. Az Austinban található HumanCo a napokban tette közzé, hogy számos sztár csatlakozott a finanszírozási körébe.
 

Az austini székhelyű befektetési vállalkozás és holding, éppen most zárta le a 35 millió dolláros finanszírozási fordulót, amely néhány ismert támogatót is tartalmazott a fővárosból és azon túlról.

Ez a legutóbbi forduló főként az egészséges ételek iránt érdeklődő befektetők körét tartalmazta. Megjelent például az austini székhelyű Vista Equity Partners magántőke-társaság társalapítója, Brian Sheth, az austini székhelyű 8VC kockázatitőke-társaságtól, Joe Lonsdale, valamint Scarlett Johansson színésznő, A Whole Foods Market Inc. társ-vezérigazgatója.

A cég égisze alá tartozó márkák nagy része szerves, gabona- és gluténmentes falatokat készít fogyasztói számára. A HumanCo azt tervezi, hogy a következő évben további embereket vesz fel, és néhány év múlva piacra kerül a cég.

Képek és információk forrása:
www.austonia.com
www.pexels.com