Skip to main content
A SoundCloud alapítói által finanszírozott e-bike széria, a Dance a napokban bejelentette, hogy megkezdi teljes körű szolgáltatásait Berlinben. A társaság, amelyet több celeb, köztük Maisie Williams és Chance the Rapper is támogat, igyekszik kihasználni a kerékpározás és a mikromobilitás fellendülését a járvány kezdete óta.

A Dance elektromos kerékpár „kölcsönzést” biztosít olyan szolgáltatásokkal, mint a gépek javítása és a karbantartása. A társaság szerint a kerékpárok megvásárlása sokak számára anyagilag nem kivitelezhető, viszont ez a rendszer lehetőséget ad mindenkinek, hogy kiélvezze a minőségi kerékpározás élményeit.

Dance e-bike

„A SoundCloud előfizetési hátteréből adódóan rengeteg tapasztalattal rendelkezünk az előfizetéses szolgáltatások terén, és úgy gondoljuk, hogy ezt olyan termékeknél is alkalmazni tudjuk, mint az e-kerékpárok”-mondta Eric Quidenus-Wahlforss vezérigazgató.

A Dance első verziója egy 25 km/órás sebességű e-bike, amely akár 55 km-es távolságot is képes megtenni egy feltöltéssel. A kerékpár kezdeti bevezetése Berlin székhelyén kezdődik, havi 79 eurós áron.

Képek és információk forrása:
www.techcrunch.com
www.forbes.com
www.pexels.com