Skip to main content
Margaret Constance Williams, más néven Maisie Williams, Hollywood egyik legismertebb fiatal színésze. A sztár karrierjét a Trónok harca hozta meg, ahol 8 évadon keresztül alakított Arya Stark-ot. A fiatal tehetség viszont a befektetői életben is aktívan tevékenykedik, főként saját applikációjával.

A Daisie névre hallgató applikáció lényege, hogy egyetlen szociális térbe helyezze a művészeket, akik pályafutásuk kezdetén állnak. Az alkalmazás segítségével a felhasználók megoszthatják műveiket más, hasonló kategóriában alkotó művészekkel, és akár tanácsot / útmutatást is kérhetnek karrierjük beindítása érdekében.

Az applikáció elindítását követően alig pár hónap alatt 100.000 felhasználót szedett össze. 2019-ben, egy évvel az alapítás után, a cég már 2.5 millió dolláros tőkét halmozott fel nagyobb befektetőktől.

Margaret Constance Williams

Margaret Constance Williams

Williams saját maga többször is részt vett az applikációhoz kapcsolódó eseményeken. Elmondása szerint a világ túl sok akadályt állított fel a művészet köré, és kevés a fiatal tehetség, akik tényleg be tud futni az iparban. A Daisie ezen akadályok leküzdésére szolgál.

Maisie Williams azon celebek közé tartozik, akik nem véletlenszerűen fektetik be pénzüket, mivel ő is sokat küzdött míg felfedezték. A Daisie fejlesztői sokszor nyilatkozták, hogy a sztár néha napokig csak az applikációval foglalkozik, melyhez projekteket és előadásokat is szervez.

Képek és információk forrása:
www.techcrunch.com
www.en.wikipedia.org
wallpaperaccess.com
www.vulture.com