Gisele Bündchen és Tom Brady együttes nettó értéke több mint fél milliárd dollár. Bündchen volt a legjobban keresett modell a világon 10 egymást követő évben, mielőtt 2015-ben visszavonult a kifutópályáról. Férje, Tom Brady, minden idők egyik legnagyobb NFL hátvédje.

Brady évente mintegy 8 millió dollárt tesz zsebre támogatási ügyletekkel, olyan cégekkel megállapodva, mint az Under Armour, az Intel, a Beats by Dre és az UGG. Az Aston Martin-nal is üzletet kötött, melynek részeként a luxusautómárka elkészítette a Van Braish S Volante Tom Brady kiadását. Csak 12-őt gyártottak le a világon és 360.000 dollárért adták el őket.

Tom Brady

Gisele Bündchen 2015-ben visszavonult a kifutópályáról, de ez nem akadályozta meg, hogy 2018-ban 10 millió dollárt keressen. Számos jelentős márka arca volt, amivel óriási pénzt keresett; például a Chanel, a Louis Vuitton, a Calvin Klein és a Pantene. Néhány termékcsaládot is kifejlesztett, évente körülbelül egymilliárd dollár forgalmat generálva. Ide tartozik a szandál sorozat a Grendene-vel, a fehérnemű márka a Hope-val, és egy szépség vonal a Sejaa Pure Skincare.

Gisele Bündchen

A legnagyobb kiadásaik közé tartoznak (ami egyben befektetés is) a lakásvásárlások. A legértékesebb ingatlan, amit megvettek, egy külön rendelésre készült 20 millió dolláros várárokkal is rendelkező kastély volt Los Angelesben. A házaspár 2014-ben eladta az impozáns épületet Dr. Dre amerikai rappernek 40 millió dollárért.

A legtöbb pénzt talán az egészséggel kapcsolatos dolgokba fektetik. Brady létrehozott egy TB12 nevű edzésmódszert amit könyv formájában ki is adott. 200 dolláros diétás könyve azonnal az eladási listák élére ugrott, de van egy jóval olcsóbb, 20 dolláros könyve is, amelyet a sportolók bibliájának neveznek, és arról szól, hogy miként lehet egy életen keresztül csúcsformában versenyezni.

Források:

https://www.businessinsider.com/tom-brady-gisele-buendchen-net-worth-millionaire-lifestyle-2019-2

https://mfor.hu/cikkek/vallalatok/Tom_Brady__Igy_keresi_es_kolti_a_penzt_a_vilag_legjobb_quarterbackje.html