Billie Eilish egy amerikai énekesnő. Debütáló dala az Ocean Eyes elterjedt az interneten, ezzel hírnevet szerezve magának. Első EP-lemeze 2017 augusztusában jelent meg Don’t Smile at Me néven. Bored című dala felcsendült a 13 Okom Volt című sorozatban. Új albuma, a When We All Fall Asleep, Where Do We Go? 2019 márciusában jelent meg.

Fogadjunk, hogy 2019-ben neked is Billie Eilish lett az egyik kedvenc énekesnőd és a Bad Guy azóta is tartós dallamtapadást okozott, ugye? Gondoltad volna azonban, hogy több ruhamárkával is kollaborált már az énekesnő és most éppen jellegzetes ékszereket vásárolhatunk a neve alatt?

Billie Eilish

Eilish ugyanis most már saját ékszerkollekcióval is rendelkezik, amelynek egy-egy darabját titokban már viselte is. A strasszokkal kirakott figurát ábrázoló medálokat a Blohsh nevű, több vele kapcsolatos ajándéktárgyat árusító oldalon lehet megvásárolni.

Eilish nem először próbálkozik a divatiparban, többek között a Bershka valamint a H&M is kollaborált már vele. “Billie Eilish nyilvánvalóan inspiráló művész, világ szerte sok ember csodálja személyes stílusát és értékének kifejező képességét” – nyilatkozta Emily Bjorkheim, a H&M tervezési vezetője. Szeretnénk lehetővé tenni rajongói számára, hogy belépjenek a világába, és képessé váljanak arra, hogy stílusaikat is szabadon kifejezzék.”

Forrás:
https://starity.hu/sztarok/billie-eilish/
https://starity.hu/magazin/77451-billie-eilish-sajat-ekszerkollekciot-tervezett/
https://cosmopolitan.hu/divat/2020/01/06/az-5-legmenobb-darab-billie-eilish-uj-kollekciojabol/
https://www.foxbusiness.com/markets/hm-billie-eilish-sustainable-clothing-line
www.edition.cnn.com
www.vox.com