Taylor Swift amerikai country-pop énekesnő, dalszerző és színésznő. Fiatal kora ellenére már több Grammy-díjjal is büszkélkedhet. Ő az a sztár, akinél mindig minden részlet gondosan ki van találva, előre tervezve, és óramű pontossággal elvégezve. Atombiztos a csaj, nincs rá más szó.

Zenei karrierje mellett úgy tűnik, hogy az üzleti világban is könnyen megtalálja a helyét.

Befektetései közé tartozik ugyanis az első mobiljátékának a kifejlesztése is, amit egy játékkiadóval, a Glu Mobile-val kötött. A céljuk nem más volt, mintsem hogy valami innovatívat és különlegeset készítsenek a Swift rajongók számára.

Az énekesnő ugyanakkor nem csak a zenei világot, de a divatipart is megszeretné hódítani, ennek következtében a kínai illetőségű Heritage66-al együttműködve nemrég mutatta be első saját tervezésű ruhakollekcióját Hong Kong-ban. A ruhák Kínában lesznek kaphatóak és abszolút az énekesnő stílusát tükrözik: cuki skater skirt-ök, haspólók, ruhák és T-shirt-ök is megtalálhatóak a kollekcióban.

Számos beruházása mellett sok más Hollywood-i hírességhez hasonlóan ő is beállt azon sztárok sorába, akik egy-egy illathoz adták a nevüket. Az énekesnő első illata 2011-ben jelent meg.

Források:
https://www.allbusiness.com/6-smart-business-decisions-taylor-swift-made-year-109288-1.html/2
https://www.joy.hu/45806_taylor_swift_bemutatta_elso_kollekciojat
https://forwardist.hu/2019/08/25/taylor_swift_mar_ruhakat_is_tervez_de_minek
https://kremmania.hu/markak/taylor-swift
https://starity.hu/sztarok/taylor-swift/
edition.cnn.com