Skip to main content

Kevés olyan ismert Hollywood-i csillag van, mint a már az 50. életévét betöltő Will Smith. Egyrészt a színész még a mai napig igen sikeresen alakít a filmvásznon, másrészt kevesen tudják, hogy igen példás befektetéseket köt a karrierje mellett. Smith-ről már említést tettünk, mikor az e-sport befektetői között soroltuk fel, viszont van még pár dolog amit érdemes tudni a sztárról.

A színész rendszeresen fektet pénzt startup cégekbe, illetve sport szervezetekbe. Legkiemelkedőbb befektetése a sport terén a Philadelphia 76-be való invesztálás, mellyel egy jókora részesedést vásárolt a csapatnál. A színész már többször is megemlítette mennyire rajong az NBA-ért, illetve a befektetés után többször is kamerák elé ált elmesélni, milyen is egy csapat része lenni, még ha nem is a pályán.

Will Smith a Philadelphia 76 mezében

Sok sztárral együttesen Will Smith is meglátta a potenciált a szépségápolásban és igen nagy összeget fektetett a Carol’s Daughter amerikai bőrápoló szereket gyártó cégbe, illetve a BioBeats nevezetű egészségügyi monitoring rendszerbe. Viszont a legtöbben igazi áttörésként a 2018-as Dreamers Fund alapítványt tartják a színész egyik legkiemelkedőbb és légpéldamutatóbb befektetésének, melyet a japán focista, Keisuke Honda-val alapított meg, több mint 100 millió dollár értékben.

Will Smith még az idén több sikerfilmben is látni fogjuk, illetve reménykedünk, hogy még tudunk majd írni a színész új befektetéseiről. 

Képek és információk forrása:
www.lovemoney.com
www.columbian.com
www.variety.com
www.billboard.com